Evenia Travel Services

Lloret de Mar
sports@evenia.travel
0034 972 364 781
http://www.evenia.travel

Evenia Travel Services és una Agència receptiva amb més de 40 anys dins el mercat esportiu. Oferim tot tipus de serveis tant per a individuals com per a grups. Pioners en el turisme esportiu a la zona donem cobertura a tots els esports a tot el territori Espanyol, Andorra i sud de França, oferint Hotels, transfers, stages, instal·lacions esportives (gimnàs, camps de fútbol, piscines, pistes de tennis, basket, handball, atletisme …). A part de treballar amb tots els hotels de la Península tenim la nostra pròpia cadena hotelera: Evenia Hotels.

Creem un ambient distès i amistós per a la pràctica de l’esport on atletes de tot el món poden interactuar entre ells i millorar les seves aptituds esportives. Organitzem també partits amistosos entre equips, així com campus, stages i tot allò que els esportistes ens demanin. Oferim un ventall de possibilitats a l’hora de fer paquets a mida per a tot tipus d’esportistes segons el seu nivell i el seu pressupost.

Contactar amb:

Evenia Travel Services

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.