Has fet mai un viatge organitzat per una agència de viatges especialitzada en ciclisme?Imagina’t que et donem la vareta màgica per fer que els teus somnis es facin realitat.

Tant si és una bicicleta de muntanya com de carretera, a MTB Dreams organitzem tots els trasllats, els serveis d’allotjament, i oferim experiències personalitzades guiades o autoguiades .

El nostre objectiu és estar sempre actius, i ens agrada experimentar el món d’aquesta manera. Quan més autèntic i real, millor. Quan anem amb bicicleta som part del món. I això, simplement ens fa sentir bé.

Un ciclista té molt més a guanyar quan viatja amb els locals. El nostre equip actualitza contínuament el nostre profund coneixement dels millors parcs naturals de tot Catalunya. Els nostres viatges són únics, una veritable oportunitat per descobrir el ritme local des de dins.

Ens encanta aquest mode de vida, pedalar a la Natura. És una veritable passió. Però el que més ens agrada és l’intercanvi cultural que sempre acaba donant-se. Els clients és senten com a casa, aprenem d’ells i ells aprenen de nosaltres.

Preparat per sortir a pedalar?

 

Contactar amb:

MTB Dreams

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.