Sportcontact (www.sportcontact.org) és una agència receptiva especialitzada en esports des de 1994. Oferim tornejos, camps d’entrenament i partits amistosos sota les condicions més adequades per a una gran varietat d’esports i envoltat d’entorns únics a la Costa Brava, Barcelona i els Pirineus. Treballem amb diferents tipus de grups: adults, sèniors, estudiants, empreses i organitzacions esportives.

Sportcontact pertany a Traveltec (www.traveltec.info), una DMC (Destination Management Company) a Lloret de Mar i Barcelona des de 1987 i especialitzada en organitzar vacances a tot Espanya per a agències de viatges estrangeres.

Un tastet de la nostra oferta aquí

Contactar amb:

Sportcontact

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.