Camping & Bungalow Resort La Ballena Alegre

Sant Pere Pescador
info@ballena-alegre.com
0034 972 520 302
http://www.ballena-alegre.com
Camping
Habitacions :Bungalows 4-6 places

El Càmping La Ballena Alegre Costa Brava està situat a primera línia de mar, amb una platja de sorra fina de 1.800 m. de longitud i unes aigües cristal·lines i tranquil·les

El Càmping La Ballena Alegre Costa Brava compta amb unes magnífiques instal·lacions i entre altres serveis, compta amb pistes de pàdel, servei mèdic, bugaderia, bungalow market, bars i restaurants, discoteca, parc d’aventures, el Scuba alegre Centre de Busseig, el Windsurf Ion Club escola de Windsurf i Kitesurf, l’escola de vela, l’Spa & Wellness Oxigen, etc. i amb tots els serveis que vostè. necessita per divertir-se i relaxar-se en les seves vacances.

Organitzadors del triatló Sailfish Costa Brava i la Copa del Món de Windsurf, entre un ampli calendari de competicions internacionals.


Serveis:

Menú Adaptat
Late Check Out
Garatge per a Bicicletes
SPA i Sauna
Piscina
Gimnàs
Sala Fisioteràpia
Sala Reunions
Sala Utillera
Bugaderia
Contactar amb:

Camping & Bungalow Resort La Ballena Alegre

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.