Evenia Hotels

Lloret de Mar
sports@evenia.travel
972 36 47 81
http://es.eveniahotels.com
Hotel ****
Habitacions :800

El Complex/Resort Olympic consta de 4 hotels dins un mateix espai de 35.000 m2 d’instal·lacions comuns per a tots els clients, amb jardins, piscines interiors, exteriors  un parc aquàtic, restaurants I parquing a més d’una àrea esportiva amb gimnàs i SPA.

Format per els Hotels Olympic Park, Olympic Garden, Olympic Suites I Olympic Palace, el complexe consta també de vàries sales amb capacitats que van des de les 20 persones fins a les 1000 persones.

Ideal per a grups, families, congressos, la seva ubicació a uns metres de les instal·lacions esportives municipals i a uns 10 minuts de la platja el fa ideal per a tots els esportistes que vulguin centrar-se en entrenar  i tenir la tranquilitat d’estar en un centre on no els mancarà de res.

Un aspecte fonamental que cuidem molt és el buffet de l’esportista on es mira de preparar tot tipus de menjar que faci que la recuperació sigui més ràpida (es tenen en compte tot tipus d’intoleràncies i al·lèrgies a l hora de servir el menjar) oferim Mitja pensió, pensió completa i tot inclós. Sumant tots aquests aspecte som capaços de donar cabuda a esportistes amateurs, professionals i d’èlit.

A més a més dels serveis especiaitzats per a esportistes que s’indiquen, Evenia Hotels ofereix:

  • Rent a Car
  • Parc aquàtic
  • Ticketing
  • Excursions
  • Congress center

Serveis:

Menú Adaptat
Late Check Out
Garatge per a Bicicletes
SPA i Sauna
Piscina
Gimnàs
Sala Fisioteràpia
Sala Reunions
Sala Utillera
Contactar amb:

Evenia Hotels


Yes, I accept the
Legal disclaimer
[recaptcha]