Hotel Peralada Wine Spa & Golf

Peralada
hotel@golfperalada.com
0034 972 53 88 30
http://www.hotelperalada.com
Hotel *****
Habitacions :62

Imagini obrir les finestres, respirar l’aire pur dels Pirineus i gaudir de les magnífiques vistes al camp de golf, al poble de Peralada o a la serralada de l’Albera. Visqui una estada exclusiva a les nostres habitacions exquisidament decorades i amb totes les comoditats per relaxar-se en un entorn de bellesa i tranquil·litat.

L’Hotel Peralada aporta tota l’excel·lència de l’hostaleria al món de l’esport. Amb instal·lacions de primer nivell en les que ja han confiat equips com el F.C. Barcelona, R.C.D Espanyol, Deportivo A Coruña, Olimpique de Marseille, USAP Perpignan de Rugby, la Selecció Nacional Francesa o el Club Bàsquet Girona.

Compta amb equipaments esportius de primer nivell, com un magnífic camp de futbol de gespa natural i mides reglamentàries, pista de pàdel, piscina i sales preparades per a les reunions tècniques i rodes de premsa. A més de l’elaboració de menús adaptats a la dieta dels esportistes, tractaments terapèutics i massatges al Wine Spa i gran bellesa natural i tranquil·litat de l’Empordà.


Serveis:

Sala Fisioteràpia
Sala Reunions
Sala Utillera
Bugaderia
Menú Adaptat
Late Check Out
Garatge per a Bicicletes
SPA i Sauna
Piscina
Gimnàs
Contactar amb:

Hotel Peralada Wine Spa & Golf

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.