Torremirona Relais Hotel Golf & Spa

Navata - Costa Brava
info@hoteltorremirona.com
0034 972 566 700
http://www.hoteltorremirona.com
Hotel ****
Habitacions :49 dobles i 22 apartaments

A TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa ens hem especialitzat en acollir stages d’equips de futbol professional que busquen un lloc òptim per poder concentrar-se i realitzar sessions preparatòries, ja siguin tàctiques o físiques.

En els últims anys, han estat amb nosaltres clubs com el FC Barcelona, ​​el RCD Espanyol, el Vila-Real CF, el Toulouse FC, l’Olympique de Marseille, Girondens de Bordeaux el Girona FC, el Halmstads BK de la primera divisió sueca , o el FC BATE Borissov , equip bielorús que s’ha enfrontat al Barça i Madrid en diferents edicions de la Champions League.

L’hotel compta amb un camp de futbol amb dimensions reglamentàries, experiència en dietètica esportiva a mida de cada equip, un servei de vigilància 24 hores que garanteix la tranquil·litat i privacitat durant l’estada de l’equip, a més del clima característic de la Costa Brava que permet que les nostres instal·lacions es puguin utilitzar per a la pràctica del futbol durant tot l’any, en les millors condicions. Sens dubte, un dels millors complexos d’Espanya on realitzar una excel·lent pretemporada.

Enre els serveis que s’assenyalen comptem també amb:

  • Camp de futbol amb gespa natural
  • Menjador privat

 


Serveis:

Sala Fisioteràpia
Sala Reunions
Sala Utillera
Bugaderia
Menú Adaptat
SPA i Sauna
Piscina
Gimnàs
Contactar amb:

Torremirona Relais Hotel Golf & Spa


Yes, I accept the
Legal disclaimer
[recaptcha]