Bicigrino SL (Lloguer bicicletes)

Lloret de Mar
tomas@bicigrino.com
0034 972 908 727
www.ebicigrino.com

Lloguer de bicicletes MTB, E-MTB i bicicletes de Carretera de la Costa Brava. Disposem de diferents models de bicicletes per a diferents tipus de rutes que podràs trobar a les rodalies de Lloret de Mar i la Costa Brava. Disponible tant per a lloguers individuals com grupals.

El nostre compromís va més enllà de simplement un lloguer de bicicletes, ja que en el nostre taller mecànic de Lloret de Mar podras reparar tot tipus d’avaries i d’aquesta manera donar una solució ràpida i eficaç per poder seguir gaudint del ciclisme.

Contactar amb:

Bicigrino SL

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.