Girona Cycling Festival (Bike Breaks Girona Cycle Centre)

Girona
ride@gironagranfondo.com
+34 972 20 54 65
http://gironagranfondo.com/

Benvinguts al Girona Cycling Festival: una setmana de cicloturisme a La Meca del ciclisme, Girona! El Girona Cycling Festival ofereix l’oportunitat perfecta de recórrer algunes de les millors carreteres ciclistes del món. Des de fa uns anys Girona s’ha transformat en un autèntic espectacle per al ciclista, convertintse en la seu d’entrenaments de més de 80 ciclistes professionals, alguns d’ells s’han establert a la ciutat per sempre.

El festival, amb el suport de Bike Breaks Girona Cycle Center, compta amb 3 esdeveniments:

– Cronometrada a Els Angels Hill Climb
– Criterium nocturn
– Girona Gran Fondo

El Festival no és competitiu! El nostre objectiu principal  és que els participants del festival gaudeixin de gransmoments i no només de passejar per les millors carreteres de Girona.

 

Contactar amb:

Girona Cycling Festival

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.