Girona MTB Challenge (Klassmark)

Girona
info@klassmark.com

https://www.gironamtbchallenge.com

Pots anar amb bicicleta de muntanya o amb bicicleta de muntanya. Després d’un quilòmetre de single track només desitges que en vingui un altre, i un altre. Mai abandonaries el paradís de la Girona MTB Challenge. Nosaltres tampoc. Podríem fer un recorregut de centenars de quilòmetres, o millor encara, una cursa de tres dies perquè un ens sembla poc.

La ciutat de Girona és sinònim de ciclisme. Ja no només enamoren els seus carrers estrets i el mirall de les cases al riu, perquè a tan sols un sospir del centre s’obre un nou món sobre dues rodes. Molts llocs per descobrir, molts corriols per perdre’t. Un entorn únic en un lloc únic. No serem nosaltres qui ho desvetllarem, perquè et retem a què ho facis tu mateix.

Tres dies, tres recorreguts. La Girona MTB Challenge és la millor oportunitat per enamorar-te de la ciutat i l’entorn que l’envolten. Entendràs per què tants ciclistes professionals l’han convertida en la seva nova casa. Fes-la teva durant tres dies. Tres recorreguts que et transportaran al paradís del single track. 60, 80 i 50 quilòmetres; tres circuits pensats i dissenyats per a tu.

Oblida’t dels maldecaps. El Pavelló Girona-Fontajau, epicentre de la prova, acollirà l’arribada i la sortida de les tres etapes. Adéu als desplaçaments i incomoditats. Ideal per desconnectar amb els teus fent el que més t’agrada. Relaxa’t pels carrers de Girona perquè l’endemà t’estarà esperant una altra jornada de pura bicicleta de muntanya. Benvinguts al paradís del single track. Benvinguts a la Girona MTB Challenge.

Contactar amb:

Girona MTB Challenge

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.