Marató Vies Verdes 2019 (Diversport)

Girona - Platja d'Aro
info@maratonviasverdes.com

www.maratonviasverdes.com

“La Marató de las Vies Verdes del Carrilet es troba a Catalunya, concretament a la ciutat de Girona, amb parada de tren (AVE) i bus a la mateixa ciutat i aeroport a 15 km.

Una Marató lineal que va de la muntanya al mar, i que us portarà des de la ciutat de Girona fins el municipi costaner de Platja d’Aro.

Al llarg del recorregut passareu pels municipis de Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro i arribada a Castell-Platja d’Aro.

Si les anteriors edicions us van agradar, aquesta encara serà millor, amb un tram final diferent amb l’objectiu d’oferir els millors serveis a meta per als nostres corredors.

Juntament amb la distància marató, també es realitzen altres proves (10K, 21K i 30K), amb la finalitat d’organitzar un esdeveniment per a tots i una gran festa esportiva. No deixeu escapar aquesta oportunitat de conèixer territori fent esport.”

Contactar amb:

Marató Vies Verdes 2019

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.