Instal.lacions

La Costa Brava- Pirineu de Girona es caracteritza per la llarga tradició esportiva sorgida dels seus clubs, i per una diversitat enorme d’esports a practicar. El futbol és indiscutiblement el rei dels esports, amb un estadi a pràcticament cada municipi. Darrerament el ciclisme ha generat una tendència de creixement enorme per l’alt nombre de professionals de tot el món vivint i entrenant a Girona i el seu entorn immediat.

Els 200 quilòmetres de costa banyada per les aigües del Mediterrani fan que les instal•lacions siguin excepcionals per a la pràctica de vela lleugera, windsurf i kitesurf. Palamós, l’Escala, Blanes, Roses, Empúriabrava i Sant Pere Pescador són les seus per excel•lència dels esports nàutics.

Lloret de Mar destaca per la quantitat d’instal·lacions i per la diversitat de disciplines esportives que s’hi poden practicar –futbol, esports d’equip, ciclisme, natació, triatló, atletisme, running – per la seva enorme adaptabilitat per acollir entrenaments de grups internacionals i per la seva capacitat hotelera per organitzar grans esdeveniments.

L’estany de Banyoles i els seu espectacular entorn natural, la converteixen en la destinació perfecte i altament especialitzada per al rem i el triatló.

Els esports d’equip troben a la Ciutat Esportiva de Blanes un dels seus principals exponents en una instal·lació versàtil, moderna i de gran capacitat per l’organització d’esdeveniments.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona destaquen per la quantitat i qualitat d’instal·lacions i per la diversitat de disciplines esportives indoor i outdoor que s’hi poden practicar –futbol, esports d’equip, ciclisme, natació, triatló, rem, piragüisme, atletisme, vela, windsurf, kitesurf, running, tennis, etc – per la seva enorme adaptabilitat per acollir entrenaments de grups internacionals i per la seva capacitat hotelera per organitzar grans esdeveniments.