Via Brava de Portbou

Via Brava de Portbou (Vies Braves S.L)

Portbou
info@viesbraves.com
0034 972 484 342
http://www.viesbraves.com

“Vies Braves, una inciativa pionera al món!

Vies Braves és una xarxa pública d’itineraris marins i aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.

Els itineraris estan senyalitzats i abalisats, el que permet gaudir de les «aigües obertes» de forma segura. Les Vies converteixen el territori en una destinació turística per practicar la natació en aigües obertes i el busseig amb tub (snorkel).

Combinar disciplines com la natació i el busseig amb tub (snorkel) amb el senderisme o el running és possible gràcies a Vies Braves! Moltes de les rutes discorren paral·leles a camins de ronda que ressegueixen el litoral, i això ens permet descobrir el territori des de diferents perspectives.

A totes les poblacions amb Vies Braves, organitzem sessions de dinamització de natació i de busseig amb tub (snorkel) gratuïtes i per a tots els públics. El nostre objectiu és promoure les trobades per nedar en grup, iniciar-se en la natació en aigües obertes i practicar el busseig amb tub (snorkel). Totes les sessions estan dirigides per monitors qualificats i formats.”

Fitxa tècnica

Mides:
Profunditat:
Núm carrers:
Calefacció:
Sistema de cloració:
Altres equipaments:
Distancia itinerari balisat en KM: 0.9
Recommended season: Maig-Setembre
Medi aqüatic: Mar
Altres equipaments:
Contactar amb:

Via Brava de Portbou


Yes, I accept the
Legal disclaimer
[recaptcha]