Camp Futbol (Hotel Peralada Wine&Spa Golf)

Peralada
hotel@golfperalada.com
972 53 88 30
http://www.hotelperalada.com

L’Hotel Peralada porta tota l’excel·lència de l’hostaleria al món de l’esport. Amb instal·lacions de primer nivell en les que ja han confiat equips com el F.C. Barcelona, R.C.D Espanyol, Deportivo A Coruña, Olimpique de Marseille, USAP Perpignan de Rugby, la Selecció Nacional Francesa o el Club Bàsquet Girona.

Fitxa tècnica

Mides del camp: 104x74
Tipus de gespa: natural
Il·luminació: No
Vestuaris:
Altres equipaments:

Pista de pàdel, camp de golf, piscina, gimnàs, sales preparades per a les reunions tècniques i rodes de premsa, tractaments terapèutics, massatges, Wine Spa

Contactar amb:

Camp Futbol

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.