Camp Futbol Hotel Peralada Wine&Spa Golf

L’Hotel Peralada porta tota l’excel·lència de l’hostaleria al món de l’esport. Amb instal·lacions de primer nivell en les que ja han confiat equips com el F.C. Barcelona, R.C.D Espanyol, Deportivo A Coruña, Olimpique de Marseille, USAP Perpignan de Rugby, la Selecció Nacional Francesa o el Club Bàsquet Girona.

Truca'ns al telèfon

972 53 88 30

Envia'ns un email

hotel@golfperalada.com

Pàgina web

http://www.hotelperalada.com

Municipi

Peralada

Fitxa tècnica

Mides del camp: 104x74
Tipus de gespa: natural
Il·luminació: No
Vestuaris:
Altres equipaments:

Pista de pàdel, camp de golf, piscina, gimnàs, sales preparades per a les reunions tècniques i rodes de premsa, tractaments terapèutics, massatges, Wine Spa

RESERVES

Siusplau, envia'ns un missatge a través del formulari

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.


Política de Privacitat