Know How

A la Costa Brava – Pirineu de Girona es respira esport. Els Clubs esportius són la base d’un sistema que permet que pràcticament tothom des de ben petit tingui accés a l’esport amateur i en alguns casos, fer el salt a la competició.

Dels clubs gironins n’han sortit talents individuals en múltiples disciplines, atletisme, tennis, natació, esports nàutics, trail running, triatló, ciclisme. I també n’han sorgit grans èxits col·lectius en futbol, bàsquet, handbol, patinatge artístic, hoquei patins.

 

I tot això no és fruit de la casualitat. Els professionals s’han format en nous mètodes d’entrenament i recuperació per millorar i complementar les maneres de fer tradicionals, s’ha aplicat la tecnologia a l’esport i s’ha aconseguit una preparació integral de l’esportista.

Per les condicions excepcionals d’entrenament que ofereix la zona, des de sempre ens han visitat atletes i equips internacionals dels quals hem après i compartit noves tècniques, nous fonaments per assolir una base sòlida. Amb el pas dels anys també hem esdevingut un referent. Continuem treballant.