Agenda Sports and Elements

Agenda Sports&Elements va ser creada el 1993 per un grup de persones del món de l’ esport amb l’objectiu de coordinar i potenciar les possibilitats que ofereix Banyoles i el Pla de l’Estany en l’àmbit del turisme esportiu i actiu. Miquel Juncà, un dels fundadors, segueix fortament vinculat a aquest projecte empresarial.
La seva visió de futur i comptar amb bons professionals en cada àrea de l’ organització ha permès , a Agenda Sports&Elements consolidar-se com una de les empreses capdavanteres del sector al nostre país. Actualment a banda de Banyoles, on té la seva seu ,opera en altres reconegudes destinacions de turisme esportiu com Barcelona o Sevilla.
Any rere any, clients de la talla de la Universitat de Cambridge, la Federació Xilena de Rem o el equip d’elit de triatló de Nova Zelanda fan estades de preparació dels seus atletes, deixant a les mans d’ Agenda Sports&Elements l’organització de tota la operativa tècnica i logística.
A més a més Agenda Sports & Elements aposta pel turisme recreacional esportiu a través de la marca Transpyr Toursdirigida al client ciloturista i a l’organització d’esdeveniments com els festivals de Dragon Boat de Banyoles, Badalona i Barcelona a través de la marca Dragon Boat Emotions.
Amb els serveis que oferim, busquem sempre l’excel•lència, la Innovació, la màxima qualitat i competitivitat. Per això tot l’equip d’ Agenda Sports&Elements estem sempre en continua evolució i avaluació de la nostra activitat, supervisant i cuidant el mínim detall per tal que els clients quedin sempre satisfets.

Truca'ns al telèfon

972 580 639

Envia'ns un email

info@agendasports.com

Pàgina web

Adreça

Generalitat, 21
17820
0