Hotel Vall de Bas

L’Hotel de la Vall de Bas ens definim com a Hotel Sports Friendly, per filosofía d’equip i empresa, per servei als nostres clients i per l’entorn privilegiat en el que ens trobem. L’Hotel és una masia reformada que gaudeix d’una ubicació tranquil•la dins el Parc Natural de la Zona Vulcànica de la Garrotxa. Al costat mateix de la via verda i molts ports de Muntanya molt apreciats pels amants del ciclisme.
Comptem amb 36 habitacions totes elles adaptades per oferir el màxim confort als clients que han dedicat la jornada practicant l’esport que més els agrada.
Disposem de camps d’entrenament per estades de Futbol amb tots els serveis que precisen. Així com també sales adaptades per guardar les bicicletes amb un taller de reparació i amb servei de manteniment amb petites peces de recanvi així com espai de neteja i cura per la bicicleta.
Les habitacions estan distribuïdes entre la masia original i el nou annex. Totes disposen d’aire acondicionat, bany privat, TV de pantalla plana, escriptori i wifi gratuït.
Pel que fa el servei de restaurant tant en els sopars com esmorzars es té en compte el tipus d’esport que es practica per tal de personalitzar al màxim les necessitats de cada client. L’Hotel te un gran compromís en la sostenibilitat, pel que només utilitzem producte de proximitat, fresc i km0.

Truca'ns al telèfon

972 690 101

Envia'ns un email

info@hotelvalldebas.cat

Pàgina web

Adreça

Mas Can trona s/n
17176
36
SERVEIS:
GARATGE PER A BICICLETES
LATE CHECK OUT
SALA REUNIONS
SALA UTILLERIA
BUGADERIA
PISCINA
GIMNÀS
SALA FISIOTERÀPIA