Agenda Sports & Elements va ser creada el 1993 per un grup de persones del món de l’esport amb l’objectiu de coordinar i potenciar el potencial de Banyoles i el Pla de l’Estany pel que fa al turisme actiu i esportiu. Miquel Juncà, un dels socis originals, continua treballant molt activament en aquest projecte empresarial.
Agenda Sports & Elements és una empresa de futur amb un gran equip de professionals al llarg dels seus departaments i això ens ha permès esdevenir una de les empreses líders del sector a tot el país. Actualment treballant des de la nostra oficina central a Banyoles, també treballem en altres destinacions turístiques esportives conegudes com Barcelona i Sevilla.

Any rere any, clients tan prestigiosos com la Universitat de Cambridge, la Federació Xilena de Rem, o l’equip de triatló d’elit de Nova Zelanda realitzen campaments d’entrenament per als seus atletes, deixant l’organització i tota la seva operació tècnica i logística a mans de Agenda Sports & Elements.

Sports & Elements Agenda també promou el turisme actiu i esportiu amb la marca Transpyr Tours, dirigida als seguidors de cicloturisme i l’organització d’esdeveniments com els festivals del Dragon Boat a Banyoles, Badalona i Barcelona sota la marca Dragon Boat Emotions.

Amb els serveis que oferim, sempre ens esforcem per l’excel·lència, la innovació, la màxima qualitat i la competitivitat. En conseqüència, a Agenda Sports & Elements estem millorant i avaluant contínuament el nostre treball, supervisant i cuidant tots els detalls per mantenir sempre satisfets els nostres clients.

Contact with:

Agenda


Yes, I accept the
Legal disclaimer
[recaptcha]