Club Nàutic Costa Brava - Vela Palamós

El Club de Vela Palamós i el Club Nàutic Costa Brava són entitats que treballen per fomentar la vela a la ciutat de Palamós organitzant regates Internacionals tan emblemàtiques com la Palamós Christmas Race amb 40 anys d’història, i la International  Palamós Optimist Trophy que reuneix els millors del món de la vela infantil.

La internacionalitat de les competicions situa la ciutat en el mapa mundial de la vela, factor clau per el pla estratègic de promoció turística i econòmica, i motor dinamitzador de tot el sector en el territori.

El Club de Vela Palamós situat al cor de la Costa Brava és un enclavament privilegiat per a l’organització d’entrenaments internacionals, sobretot a la temporada d’octubre a maig, tan és així que molts dels equips europeus trien la badia de Palamós per a realitzar la seva preparació hivernal.

La formació és un dels pilars de tota l’activitat de l’any. L’Escola de Vela realitza diverses accions per acostar la vela a tothom, tan incorporant la vela al programa curricular dels centres educatius de la ciutat en horari lectiu i on la suma de valors com la superació personal, disciplina, responsabilitat i treball cooperatiu, iniciats a l’escola, s’acaben desenvolupant en la competició, amb els equips de regates de vela infantil, juvenil i màster. Com introduint cursos de vela extraescolar, vela per cases de colònies, per centres de educació especial i per el públic en general a l’estiu.

Phone us

0034 972 315 871

Email us

cncb@cncostabrava.com

Website

http://www.cvpalamos.org

Town

Palamós

Data sheet

Access Ramp:
Vehicle parking:
Trailer parking:
Crane:

BOOKINGS

Please send us a message via the form below.

    The PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA will use my personal data to process my subscription application and to send me communications (including by electronic means) concerning their activities. It will also use them to comply with its legal obligations and to send me communications (including by electronic means) concerning other activities that match my profile. The Privacy Policy indicates how I can exercise my rights of access, rectification, erasure, restriction, portability and right to object.


    Privacy Policy