Swim Marathon Costa Brava (Swim No Limits)

Roses - Portbou
info@swimnolimits.com

www.swimnolimits.com

La Swim Marathon és un repte d’aigües obertes pensat per a aquells nedadors que els agradi recórrer llargues distàncies a mar obert, en aquest cas, resseguint la magnífica Costa Brava Nord des de Roses a Portbou (frontera amb França) durant 42km passant pels emblemàtics paratges de la Costa Brava com: Roses, Cap Norfeu, Cadaqués, al Cap de Creus-Sa Encalladora, el Port de la Selva, Llançà, Cap Ras i Colera.

La Swim Marató és l’única Marató d’Aigües obertes que hi ha a Catalunya fins a dia d’avui.

La Swim Marathon es podrà realitzar de forma individual, per equips i per relleus segons els objectius de cada nedador o grup de nedadors, sempre atenent a les normes de l’organització.

La Swim Marathon es podrà realitzar durant els mesos de més llum, és a dir, de maig a setembre, de dilluns a diumenge segons les necessitats de cada client, prèvia reserva.

Per poder realitzar la Swim Marathon, serà necessària acreditar una travessia de mínim 10k, presentar un certificat mèdic oficial, expedit com a màxim 6 mesos abans de la data de l’inici de la prova, i bloquejar 4 dies per poder atendre les inclemències meteorològiques que puguin haver . Cal notificar amb 24hrs d’antelació l’arribada del nedador o grup de nedadors per poder realitzar un brieffing personalitzat, així com, una ruta terrestre visualitzant el recorregut del repte passant pels llocs de màxim interès (Roses, Cadaqués, El Cap de Creus, del Port de la Selva, Llançà, Colera i Portbou) “

Contactar amb:

Swim Marathon Costa Brava


Yes, I accept the
Legal disclaimer
[recaptcha]