Camp Fútbol Torremirona (Hotel Torremirona Relais Hotel Golf & Spa)

Navata
info@hoteltorremirona.com
0034 972 566 700
http://www.hoteltorremirona.com

A TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa ens hem especialitzat en acollir stages d’equips de futbol professional que busquen un lloc òptim per poder concentrar-se i realitzar sessions preparatòries, ja siguin tàctiques o físiques. En els últims anys, han estat amb nosaltres clubs com el FC Barcelona, ​​el RCD Espanyol, el Vila-Real CF, el Toulouse FC, l’Olympique de Marseille, Girondens de Bordeaux el Girona FC, el Halmstads BK de la primera divisió sueca , o el FC BATE Borissov , equip bielorús que s’ha enfrontat al Barça i Madrid en diferents edicions de la Champions League.

El clima característic de la Costa Brava permet que les nostres instal·lacions es puguin utilitzar per a la pràctica del futbol durant tot l’any, en les millors condicions. Sens dubte, un dels millors complexos d’Espanya on realitzar una excel·lent pretemporada.

Fitxa tècnica

Mides del camp: 105 x 70m
Tipus de gespa: Natural
Il·luminació: No
Vestuaris:
Altres equipaments:

Circuit de footing, Piscines Jacuzzis, Saunes, Sala de musculació, Massatges, Fisioteràpia, Tennis, Pàdel  i Camp de golf

Contactar amb:

Camp Fútbol Torremirona

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.