Club Nàutic l'Escala

El Club Nàutic L’Escala és una associació esportiva amb 50 anys d’història situada al Port de l’Escala, a la vora de les ruïnes d’Empúries i dels parcs naturals del Montgrí i dels Aiguamolls de l’Empordà. L’Àrea esportiva organitza activitats i esdeveniments esportius durant tot l’any i gestiona l’Escola de Vela del Club, reconeguda per la Federació Catalana de Vela.

Des d’aquesta secció, es dona accés a les activitats nàutiques de vela lleugera, creuer, caiac, Stand Up Paddle, submarinisme, natació en aigües obertes, xarter a vela i motor i activitats de motonàutica, per a nens i adults durant tot l’any, però també altres propostes encaminades a descobrir el entorn a través de la pràctica esportiva en l’àmbit marítim.

Ha organitzat diferents esdeveniment internacionals com el Campionat del Món de Vela Lleugera (Classe Europa) el 2012 i el Campionat d’Europa de la Classe Star a l’any 2004, entre altres. É també seu de d’entrenaments de diferents esquis de vela.

Truca'ns al telèfon

0034 972 770 016

Envia'ns un email

club@nauticescala.com

Pàgina web

http://www.nauticescala.com

Municipi

L'Escala

Fitxa tècnica

Modalitats o classes preferents: Vela, Creuer, Submarinisme, Caiac, Stand Up Paddle i motonàutica
Zona de varada m2: 1500
Amarratges: 500
Rampa d'accès:
Pàrquing per vehicles:
Pàrquing per remolcs:
Grua:
Altres equipaments:

Altres serveis a dins del Port: restaurant, vestuaris, magatzem, aula de reunions, etc

Altres serveis al municipi: Gimnàs, Piscina, Allotjament, comerç,

Instal·lació accessible i validada per l’Agencia Catalana de Turisme

RESERVES

Siusplau, envia'ns un missatge a través del formulari

    PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.


    Política de Privacitat