Grup d’Esports Nàutics de Roses

SECCIÓ VELA

El GEN ofereix unes activitats a vela que van des de l’aprenentatge bàsic fins als entrenaments de màxim nivell per a participar en les regates de la Federació Catalana de Vela, de la Federació Espanyola o a nivell internacional.
La secció de vela compta amb un bon equip de regatistes tant en les categories infantil (O’pen BIC) i juvenil, com en la categoria sènior, i també compta amb una flota de regatistes Master (majors de 40 anys) que regategen en l’embarcació Làser (Standard i Radial).

SECCIÓ WINDSURF

El GEN Roses ofereix serveis de formació, cursos, lloguer de material i celebració d’esdeveniments. Compta també amb una àmplia oferta turística per dissenyar la teva pròpia experiència, ja sigui com a esportista o en família

SECCIÓ REM

El GEN té diferents embarcacions de rem i s’organitzen entrenaments i participacions a regates. També s’ofereixen cursos per a la iniciació i es pot gaudir de l’ús lliure de les embarcacions petites.

SECCIÓ MOTONÀUTICA

Disposem d’un circuit homologat d’entrenament lliure per fer entrenaments amb jet-ski i duna rampa d’accés al mar i les facilitats per a netejar els jets al finalitzar els entrenamets a més a més de dutxes, vestuaris i les instal·lacions que tot esportista de mar necessita en acabar la sessió tècnica a l’aigua. Per a poder utilitzar-ho és requisit imprescindible disposar de llicència federativa de motonàutica.

SECCIÓ NATACIÓ

Els equips de natació i rem tenen un funcionament diferent en quant a la iniciació. Hi ha l’opció de fer classes particulars per a fer una iniciació i agafar el ritme d’entrenament, però el més usual és trobar un grup on l’horari s’avingui amb les teves necessitats i fer una prova per a veure si hi encaixes i si pots seguir el ritme. Hi ha grups de tots els nivells!!!

SECCIÓ PESCA ESPORTIVA

Des de la secció de pesca del GEN,  compartim jornades amb els socis i amics que ho desitgin.

Si ets aficionat a la pesca aquestes són les modalitats que pots practicar: pesca embarcació, pesca submarina, pesca surfcasting des de terra, etc.

Truca'ns al telèfon

972257003

Envia'ns un email

direccio@genroses.cat

Pàgina web

www.genroses.cat

Municipi

Roses

Fitxa tècnica

RESERVES

Siusplau, envia'ns un missatge a través del formulari

    PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.


    Política de Privacitat