Piscina de Roses

La Piscina de Roses és un complex esportiu confortable, lluminós i modern, que disposa d’un seguit d’espais per a una pràctica esportiva de qualitat, sigui per a la natació, el triatló, el salvament i socorrisme o la natació artística.

Les seves instal·lacions es troben a la zona esportiva del municipi, a escassos minuts a peu del centre de la vila i de la platja. Roses compta amb una àmplia oferta d’allotjament que facilita l’organització de l’estada esportiva.

Els atractius del municipi a nivell paisatgístic, cultural, d’oci i gastronòmic, juntament amb la qualitat de les instal·lacions esportives, el converteixen en una magnífica destinació per al turisme esportiu.

Truca'ns al telèfon

+34 972 45 97 60

Envia'ns un email

piscina@piscinaroses.cat

Pàgina web

https://www.piscinaroses.cat

Municipi

Roses

Fitxa tècnica

Mides: 25 m x 16.6 m
Profunditat: 2.25
Núm carrers: 8
Calefacció:
Sistema de cloració:

RESERVES

Siusplau, envia'ns un missatge a través del formulari

    PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.


    Política de Privacitat