Banyoles

Banyoles i la comarca del Pla de l’Estany és un territori petit en les seves dimensions però amb una important tradició esportiva. La destinació esportiva compta amb més de 80 equipaments esportius on s’hi practiquen 22 modalitats esportives diferents de les quals en destaquen el rem i el piragüisme, el ciclisme i el BTT, la natació, el triatló i el running entre d’altres. Més de 40 agents que intervenen en l’àmbit esportiu de la comarca.

A més de 56 esdeveniments esportius l’any, dels qualss més de 17 són de relleu internacional. També disposa d’una gran experiència en grans esdeveniments esportius, subseu dels Jocs Oíimpics de 1992, organitza el Mundial de Rem de 2004 i l’Europeu Universitari de Rem del 2007 i la Copa del Món de Rem de 2009, Banyoles ITU Triathlon Premium European Cup de 2011.

Contactar amb:

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.