Girona

Girona és per l’encant propi i del seu entorn, per les instal·lacions esportives i per les seves dimensions humanes, una ciutat perfecta com a destinació de turisme esportiu. Si a tot això li sumem una oferta hotelera preparada i al dia, entendrem que és normal que molts equips i esportistes professionals l’escullin habitualment per fer-hi estades per a entrenaments.

A més, la ciutat ha estat certificada per l’Agència Catalana de Turisme com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE), un segell que la reconeix com una destinació que ofereix recursos i serveis d’alta qualitat, instal·lacions esportives, allotjaments adaptats i serveis especialitzats, tant per als esportistes professionals com per als turistes que vulguin practicar activitats esportives. Aquest distintiu, Girona l’ha rebut sobretot per l’oferta i potencialitat relacionada amb el ciclisme i running, però que també inclou la natació, l’atletisme, el tennis i el triatló.

Contactar amb:

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.