Palamós

Palamós compta amb importants instal•lacions i clubs esportius i un litoral immillorable que disposa tant grans platges de sorra com petites cales d’aigües transparents per la pràctica d’esports relacionats amb el mar: rem, vela, piragüisme, paddle surf, kayak o natació en aigües obertes.

La badia de Palamós acull anualment importants esdeveniments esportius, sobretot relacionats amb la pràctica de la vela com la Christmas Race, la International Vila de Palamós Optimist Trophy, o el Trofeu Baix Empordà, així com també esdeveniments relacionats amb esports fora de l’àmbit del mar com el Torneig Internacional de futbol base MIC, el Torneig Internacional de Basquet base.

Palamós s’està consolidant entre els destins més interessants per acollir esdeveniments esportius com el primer Torneig Internacional de Beach Polo de la Costa Brava, o el Rally Costa Brava Històric.

Situat a només 100 km de la ciutat de Barcelona, i a 40 km de l’aeroport Girona – Costa Brava, Palamós gaudeix d’una ubicació estratègica i d’un clima idoni per la pràctica de l’esport al llarg de l’any.

Contactar amb:

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat*
PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.