Piscina olímpica GEiEG

El GEiEG és una entitat gironina on s’hi poden practicar i desenvolupar una vintena de disciplines i activitats esportives, culturals, socials i de lleure.

A les nostres instal·lacions podem acollir estades de pretemporada o concentracions d’equips d’altres clubs, associacions i entitats, una experiència que s’està duent a terme amb resultats molt satisfactoris.

Disposem de 265.000 md’instal·lacions esportives situades en 3 instal·lacions a la ciutat de Girona.

Al complex de Sant Ponç hi trobem 2 piscines cobertes, l’olímpica de 50 metres i la de  25 x 12 metres amb 6 carrers i 1,9 metres de profunditat.

Truca'ns al telèfon

+ 34 972 201 047

Envia'ns un email

comercial@geieg.cat

Pàgina web

http://www.geieg.cat

Municipi

Girona

Fitxa tècnica

Mides: 50 x 21
Profunditat: 2.1
Núm carrers: 8
Calefacció:
Sistema de cloració:

RESERVES

Siusplau, envia'ns un missatge a través del formulari

    PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.


    Política de Privacitat