Royal Verd Training Centre

Les instal·lacions de futbol estan equipades i preparades per satisfer les expectatives dels clients més exigents que busquen treballar en un entorn natural, tranquil i amb la màxima professionalitat.

Quant a l’allotjament, disposa de diverses habitacions que s’adapten segons les necessitats dels nostres clients. El menjador exclusiu permat al seu equip l’oportunitat de personalitzar  àpats, estar en un entorn únic i aprofitar els generosos horaris d’obertura del nostre restaurant.

Les nostres sales de conferències estan disponibles durant tota l’estada i estan equipades amb projector, pantalla, TV i rotafoli. Volem assegurar-nos que tots els serveis fora del camp també estiguin coberts. l’utillatge  s’emmagatzema en una habitació privada i segura per guardar el material i tota la roba de l’equip.

Royalverd és una empresa especialitzada en la construcció i manteniment de camps de futbol. Actualment manté més de la meitat dels estadis de La Liga Santander i La Liga 123.

Truca'ns al telèfon

+34 872 20 40 80

Envia'ns un email

training.center@royalverd.com

Pàgina web

https://www.royalverd.com/

Municipi

Les Preses

Fitxa tècnica

Mides del camp: Field size: FIFA quality Measures and Lawn + extra area for training. Natural Grass Field sizes 105 m x 68 m. Natural Grass Field annex sizes 75 m x 50 m.
Tipus de gespa: Natural turf / Hybrid Turf
Il·luminació: No
Vestuaris:
Altres equipaments:
Espai totalment privat i exclusiu, camp de gespa natural per a exercici físic superfície 4500 m2, material d’entrenament, gimnàs equipat amb maquinària i zones específiques de recuperació, sorral de recuperació, piscina exterior, circuits de footing des del mateix Centre d’entrenament, zona de premsa/zona de reunions privada, sala de reunions equipada per fer sessions d’entrenament tàctic, zona d’altura per gravar entrenaments, diversos Buggys disponibles per al personal del grup, plataforma elevadora per gravar, piscina especial per a la recuperació de gel.

RESERVES

Siusplau, envia'ns un missatge a través del formulari

    PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.


    Política de Privacitat